Забранявате свободното къмпингуване на балкан и море? Защо?Заради боклуците? Ами тогава да забранят и свободното къмпингуване на братята роми - то по-голям боклук от тях, не знам  друг етнос да прави.

За да се пълнят хотелите? Ами господа политици, то тез хора, които къмпингуват, обичат природата, където въздухът е чист, а не тухления или бетонен лукс с ароматизатори и климатици; то тез хора обичат морето и морската сол, а не басейните с хлор; то тез хора обичат биричката и сладките приказки край огъня, а не коктейлите и кифленските задявки в бара....И да имат пари, пак ще предпочетат природата, а не хотелите...ама явно в съседна нам страна...


Мили господа политици, не взимайте на хората и малкото хубави и свободни неща в таз държавица, че ще дойде момент, в който те ще отнемат вашите хубави и свободни права на държавници!


Сподели статията с приятел :)

Коментари

Публикуване на коментар

Благодаря, че оставихте коментар под темата - така ще знам, когато тя ви е харесала, или не, когато не съм права, или съм, когато съм променила нечие мислене, или той е променил моето.