Секси тяло на плажа? Задължително!

Добави блога към любимите отметки на браузера ти, сподели статията с приятел :)


  • Отварям "Фейса" и какво виждам - пост след пост, снимка след снимка, отвсякъде всички те убеждават колко е важно да изглеждаш секси на плажа. Оттам , разбира се, се разтилат едни чаршафи от спонсорирани реклами за полезни статии и практически курсове и фитнес програми за това какво да ядеш и какво да тренираш, за да изглеждаш секси на плажа.

    Никой никъде обаче не ти казва как да се чувстваш секси и как да се чувстваш добре по време на почивката ти - защото ходенето на плаж не е модно ревю, то е твоята Почивка! Е, като изключим ходенето на плажа, заради флирта - да ,там трябва да си секси, но и не само физически! Сексапилността е поза, хора, а тя се придобива чрез начина на мислене и усещане, а не само чрез слаби крака и плосък корем!

    Защо "специалистите" не говорят в статиите си и на тренировките си и за увереността и самочувствието ни, за това колко е важно да си удовлетворен от себе си, да си със спокоен дух - тоест за душевността ни, а ни наслагват чувство за вина и грозно тялото?! Защото то продава! Това е грозната истина! В последните години хората се превърнаха в "проститутки" без да го осъзнават и продължават да се държат като такива. Все по-малко се вижда истинско забавление по пясъка - игра с надуваема топка , игра на карти и това забавно "имаме каре от другаркииии"...Добре, че са децата, на тях все още спонтанността не им е отнета от възрастта, та все още се намират тук-там пясъчни замъци.
    Ах, тези готини статуси "Мразя понеделник!" "Искам почивка" "Ех, почивкаааа!", "Време е за море!"...Ама какво ти море без секси тяло?!

Добави блога към любимите отметки на браузера ти, сподели статията с приятел :)

Коментари

  1. Да рекламите и мненията на хората. Ти налагат нещо което в много от случайте, те прави да не приличаш на себе си, да не си ти, твоето Аз да е рекламата а не индивидуалността.
    А относно това дали ти казват как да се чувстваш секси, казват как да не казват ":Почувствай се секси с бельото на...... , само 50 лв парчето" :)

    ОтговорИзтриване
  2. Почивка! Това е всъщност, на което искам да акцентирам. Дори и дебелите и грозни хора заслужават почивка на морето, не мислите ли!? Аз се радвам, когато хората се грижат за тялото си - тренират, хранят се здравословно, ходят на масаж - аз лично го правя. Но това, което не бива да измества фокуса от истинската почивка са именно наслагванията на рекламите, че без секси тяло не можеш да отидеш на море.

    Покрай всичти тези лоши новини за атентати, депресии, саомоубийства на млади хора, може би е време да се рекламират и повече психолози и психоаналитици :) Та психичното здраве не е ли също важно?!

    Познавам един отличен психолог, с радост го рекламирам - гледката към изгрева или залеза на плажа, шумът на вълните, прекрасният смях на голите бебета по плажа...Почивката!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Благодаря, че оставихте коментар под темата - така ще знам, когато тя ви е харесала, или не, когато не съм права, или съм, когато съм променила нечие мислене, или той е променил моето.