За мен
Защо Gia Dia? Какво искам да ви кажа с този блог?

Може би някои от вас се чудят защо се подписвам с прсевдоним тук, а не с истинското си име щом е личен блог. Ами хората на изкуството, към които спадат и писателите, дори блогърите, обикновено ползват псевдонимите като второто им "Аз". По този начин изразяват себе си най-добре, включително и аз. Писането за мен е призвание, не е обикновена работа, дори не е просто хоби. Тогава как да се представя с обикновеното си име - не! То е прекрасно, защото са го избрали родителите ми за мен. Джия Дия обаче е една мелодична заигравка, възникна спонтанно, но се хареса на приятелите ми.  

За мен като професия:

И така, представям ви блога на Джия Дия "На раздумка" :) 
 "На раздумка" е личен блог със социална насоченост - подхващам щекотливите теми от новините,  нещата, за които се говори на чаша кафе с приятели, а също и неща, които чета в книгите или в интернет. Изразявам мнението си, понякога и чувствата си, като в същото време се надявам да накарам повече хора да се замислят за определената тема, да й обърнат внимание.

За контакти :

Оставям контакт за връзка с мен, защото искрено се радвам да ми пишете. Надявам се да получавам често имейли с предложения за това какво да пиша тук и за какво да си коментираме тук. Ако нямам много познания по темата, не пречи - ще се разровя в нета и ще изкажа мнение, пък каквото стане :)

Имейл: giadia@abv.bg 
Фейсбук профил: https://www.facebook.com/giadiablogs/

Коментари