На раздумка в кафето


Реших да започна блог писането тук с ето тази снимка, която видях в един приятелски блог. Направи ми голямо впечатление. Само две изречения, но с толкова силен замисъл и с толкова силно въздействие.

Цитирам: "Следващата голяма възможност може да е само на  ЕДНО КАФЕ разстояние! Срещайте се с хора!"

Може би и заради това реших да дам име на този блог "на раздумка"...Някак ми се иска хората повече да си говорят - вярно, тук е виртуално, а снимката приканва към реално действие. Ще ми се хората, когато седнат на раздумка на заведение, да си говорят за приятни неща, за нещата от живота, да подхванат злободневните теми, чути по радио или телевизия, дори да поклюкарстват...А напоследък какво се случва - сядам с приятел на кафе - "разцъква се" фейсбук..., сядам с приятелки на кафе - отново същото - абе, хора, животът само в интернет ли се случва?! А ПРИЯТЕЛСТВО, СЕМЕЙСТВО И БИЗНЕС по интернет ли се правят?!


Сподели статията с приятел :)

Коментари

  1. Много кратко и много ясно - много ми хареса това, което сте написала Джия. Хайде, бизнес по интернет може да се прави, но ВЗАИМООТНОШЕНИЯ с клиентите не могат да се градят така.

    Желая ви успех!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Благодаря, че оставихте коментар под темата - така ще знам, когато тя ви е харесала, или не, когато не съм права, или съм, когато съм променила нечие мислене, или той е променил моето.